Liiketoiminta

Kestävä kehitys on toimintamme ydin. Meille se tarkoittaa sitä, että autamme asiakkaitamme hyödyntämään luonnonvaroja kestävimmällä mahdollisella tavalla ja pyrimme yhdessä heidän kanssaan löytämään ympäristön, taloudellisuuden ja turvallisuuden kannalta parhaat teknologiaratkaisut malmista metalliksi -arvoketjun kaikkiin vaiheisiin, vesien käsittelyyn sekä energiantuotantoon.

Tarjoamme teknologiaratkaisuja sekä palveluita ja tuemme asiakkaitamme heidän prosessiensa ja laitostensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tarjontamme perustuu vuosikymmenten teknologiajohtajuuteen ja sitoumukseemme kehittää kestäviä ratkaisuja. Suunnittelemme ratkaisut aina kunkin asiakkaan tarpeisiin. Maailmanlaajuisen myynti- ja palvelukeskusten verkostomme ansiosta asiakkaan tukena ja käytettävissä on aina kokenut Outotecin edustaja.

Liiketoiminnat

MINERALS PROCESSING

METALS REFINING

PALVELUT

Jauhatusteknologiat Hydrometallurgiset teknologiat Neuvontapalvelut
Suodattimet Sulatusteknologiat Kunnossapitopalvelut
Sakeuttimet ja selkiyttimet  Rauta-, ferroseos- ja rikkihappoteknologiat Käyttöpalvelut
Vaahdotusteknologiat Alumiiniteknologiat Modernisoinnit
Automaatio- ja digitaaliset ratkaisut   Etäpalvelut
Laitosratkaisut   Koulutuspalvelut
    Vara- ja kulutusosat

Minerals Processing

Outotecin  mineraalien ja metallien rikastusratkaisujen tarjonta ulottuu teknistaloudellisista selvityksistä kokonaisiin tuotantolaitoksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Kattavasta tarjonnastamme löytyy tehokas ja tuottava ratkaisu lähes kaikenlaisten malmien rikastukseen. Yli sadan vuoden kokemuksen sekä vankan tutkimustoiminnan ja omien tutkimuskeskusten ansiosta voimme jatkuvasti parantaa nykyisiä sekä kehittää uusia kestäviä teknologioita.

Suunnittelemamme rikastamot, prosessilaitteet ja optimoidut prosessit automaatio- ja hallintajärjestelmineen ovat alansa huippuja. Outotecin nopea ja luotettava tuotannon ylösajo sekä pitkäkestoiset käyttö- ja kunnossapitopalvelut varmistavat asiakkaan investoinnille aina parhaan mahdollisen tuoton.

Metals Refining

Outotec tarjoaa kestäviä ratkaisuja metallinjalostukseen ja teollisuusvesien hallintaan.

Outotecilla on yli satavuotinen kokemus teknologiakehityksestä omissa tutkimuskeskuksissaan. T&K-toiminta on tuottanut kattavan valikoiman ratkaisuja käytännössä kaikenlaisten malmien ja rikasteiden jalostamiseen puhtaiksi metalleiksi. Meillä on myös vankka kokemus metallurgisten laitosten poistokaasujen käsittelystä ja rikkihapon tuotannosta sekä alkuainerikin jalostamisesta. Palvelumme ja ratkaisumme ulottuvat esisoveltuvuustutkimuksista kokonaisiin laitoksiin ja niiden elinkaaripalveluihin.

Kaivoksille ja metallurgisille laitoksille pitkään toimittamiensa vesienkäsittelyn ratkaisujen ansiosta Outotecilla on tarjota tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja myös teollisten prosessi- ja jätevesien käsittelyyn. Outotecin ratkaisujen avulla asiakkaan poistovedet ovat ympäristösäädösten mukaisia, vesien kierrätys tehostuu sekä veden ja energian kulutus pienenee.

Palvelut

Palvelut kattavat yksittäisistä varaosatoimituksista laajoihin pitkäkestoisiin käyttö- ja kunnossapitosopimuksiin. Keskitymme ainutlaatuisiin, kunkin asiakkaan tarpeisiin räätälöityihin ratkaisuihin, joiden avulla asiakkaamme voi parantaa laitteidensa ja koko laitoksensa suoritusta ja tuottavuutta.